You are here: Kezdőlap Egészség
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

CsaBest kert

Egészség

A fiatalság elixírje !

Egy csodálatos gyógyszer, amely képes megállítani az időt. A múltban számos legenda terjedt arról, hogy az alkimisták rátaláltak az Örök Ifjúság Elixiíjére, de ez egyenlőre senkinek sem sikerült ezidáig. Napjainkban kezdjük el felfedezni, hogyan lehet meghosszabbítani az emberi életet. A tudósok nemrég bebizonyították, hogy állatok esetén meg lehet hosszabbítani az életüket a duplájára.

Az öregedés szakértői ma azt gondolják, hogy az emberi kor is megduplázható. Lehet, hogy egykor majd megéljük akár a 150 évet is. Mások szerint a 150 év elég óvatos becslés, elképzelhetőnek tartják, hogy 200 évig is elélhetünk. A múlt század során az átlagéletkor majdnem a kétszeresére nőtt, ez az elkövetkező pár száz évben akár újból megtörténhet.

g3

g3


Dél-Ázsia népei évszázadokon keresztül használtak egy gyümölcsöt, amely annyira figyelemreméltó volt, hogy annak a mennyei gyümölcs nevet adták. Az évszázadok során a gec-et táplálkozásra és a hagyományos ünnepségek megszentelésére használták. Ma a Pharmanex a modern tudományt egyesítette a legkiemelkedőbb ősi bölcseséggel, hogy az egészséges életmód XXI.sz-i ünnepléseként létrehozza napjaink italát a g3-at. A g3 tápanyagokban gazdag keverék, amely gec-et és másik három az egészségre nézve jelentős előnyöket kínáló gyümölcsleveket tartalmaz. A g3 a sejtek szintjén fiatalítja meg a testet, védelmezi a DNS-t a szabadgyökök okozta károsodás ellen és támogatja az immunrendszert.

Az ősi Ázsia bölcsessége, a négy szupergyümölcs kiemelkedően előnyös hatásai az egészségre és a modern tudomány technologiája egyesült a g3-ban, amely most megrendelhető... !